Termofor pojas BabyJem

Grčevi kod beba ili „infantilne kolike“

Grčevi mogu biti veoma iscrpljujući, kako za bebu, tako i za roditelje.

Javljaju se obično od druge ili treće nedelje i prestaju posle trećeg ili četvrtog meseca. Možete ih prepoznati kroz neutešni i učestao plač, crvenilo, temperaturu, odbijanje hrane, grčenje rukica i nogica… Postoje mnoge metode za uklanjanje grčeva, ali mi ćemo pisati isključivo o prirodnom načinu, bez analgetika i hemikalija. Vodili smo se dugogodišnjim iskustvom i utiscima kupaca i ponudu suzili samo na najdelotvornije proizvode. U pitanju je termofor pojas, ispunjen prirodnim i prirodno bojenim šupljim košticama višnje, koje ne sadrže hemikalije!

Zašto baš termofor pojas?
Termofor pojas smo izdvojili iz ponude iz razloga što prvenstveno ne spada sa bebinog stomačića, kao što je slučaj sa klasičnim termoforima, već je pričvršćen pomoću čičak trake i beba lagodno može da se pomera, okrene na stranu i tako zaspi. Unutrašnjost termofora čine šuplje koštice višnje koje odlično drže toplotu, što je takođe veoma važno. Termofor deluje na bazi toplog peškira kojima često zagrevamo stomačić bebe, ali duže i bolje zadržava toplotu od istog.

Sa spoljašnje strane je tkanina, a u središnjem delu, u džepiću koji se lepi na čičak, nalazi se platnena vrećica sa košticama. Ovaj, najvažniji deo termofora, zagreva se u mikrotalasnoj pećnici ili rerni i potom jednostavno vrati nazad u pojas. Detaljan način i vreme zagrevanja, ubacili smo u svako pakovanje, kako bismo vam olakšali i ubrzali ceo proces.

Grčevi kod beba i pomoć u ublažavanju grčeva – Nakon postavljanja termofora, on će zagrevati bebin stomačić. Koštice će odraditi i blagu masažu, što je još jedna velika prednost. Zagrevanje i masiranje će polako opustiti i umiriti bebu. Beba će napokon moći da oseti olakšanje i zaspi.

Pošto grčevi nisu konstantni i pojavljuju se povremeno, u određenom vremenskom intervalu, svaki sledeći put kada zapazite da beba oseća nelagodu, jednostavno ponovite proces! ♥

Poručite termofor pojas i javite nam utiske!
Klik na link ispod za poručivanje:
Termofor pojas od pliša – beli
Termofor pojas od pliša – roze
Termofor pojas od pliša – plavi

Povežimo se i na društvenim mrežama!
https://www.instagram.com/lollipopbaby.rs/
https://www.facebook.com/lollipopbaby.rs

 

 

 

Podeli

Možda će Vas zanimati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *