Važne informacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite istu. Ukoliko spolja na paketu ima vidljivih oštećenja (pocepano ili mokro pakovanje, ugnječenja…) paket ne bi trebalo da preuzmete.

U tom slučaju molimo Vas da nas odmah kontaktirate putem mejla podrska@lollipopbaby.rs ili putem društvenih mreža i navedete razlog zbog kog ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku kontaktiraćemo kurirsku službu i obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Reklamacija artikala

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja pakovanja ustanovili da roba je stigla ne odgovara poručenoj ili iz drugog razloga želite da je vratite, molimo Vas da nam pošaljete mejl sa svojim podacima (ime, prezime i broj pošiljke) na adresu podrska@lollipopbaby.rs ili poruku putem društvenih mreža.

Neophodno je da roba bude koju reklamirate bude u originalnom stanju u kom je stigla! Sa ambalažom, etiketama i ofingerima (ukoliko su u pakovanju). Takođe, da bude nekorišćena i neoprana! Za proizvode koji imaju originalne kutije proizvođača, važno je da ih ne cepate i proizvode vratite nazad u njima.

Rok za reklamaciju

Kupac ima pravo na reklamaciju u roku od 14 dana od dana prijema paketa. Nakon što nam se javite, potrudićemo se da organizujemo kurira za preuzimanje proizvoda, u najkraćem mogućem roku. Važno je da proizvod koji šaljete bude poslat kurirskom službom sa kojom mi imamo saradnju, radi najefikasnije dostave.

 Rok od 14 dana podrazumeva da proizvod u ovom roku bude primljen sa naše strane, tj. poslat od strane kupca na vreme. Nakon isteka roka od 14 dana, reklamacija više nije moguća.

Poštarina prilikom zamene

Prilikom reklamacije, trošak poštarine snosi kupac. Do odstupanja dolazi samo u slučaju naše greške tj. slanja pogrešnog ili neispravnog artikla, kao i pogrešne veličine – u tom slučaju trošak poštarine snosimo mi!

Povrat novca

Nakon prijema i provere ispravnosti proizvoda, povrat novca uplaćujemo Vam na račun, u najkraćem mogućem roku. Najkasnije u roku od 14 dana, od dana prijema paketa sa naše strane.

NAPOMENA: Poručivanjem sa našeg sajta, saglasni ste sa uslovima reklamacije artikla.