Da li radite rezervacije?

Rezervacije u vidu čuvanja do određenog dana u nedelji, datuma u mesecu ili dok ne stigne nova kolekcija ne radimo. Sve što poručite sa našeg sajta ili putem društvenih mreža šalje se odmah, istog ili narednog radnog dana.

Da li se plaćaju troškovi isporuke?

Da, troškovi isporuke se plaćaju po cenovniku kurirske službe. Za iznos porudžbine preko 6.000 rsd, troškovi isporuke se ne plaćaju, tj. dostava je besplatna.

Da li mogu da otkažem porudžbinu?

Porudžbinu možete otkazati isključivo pre slanja tj. pre primljenog email-a i odmah nakon izvršene porudžbine na sajtu ili putem društvenih mreža. Ukoliko je proizvod poslat, povraćaj možete izvršiti, ali trošak dostave snosite Vi. Nemamo mogućnost povlačenja paketa nakon što je isti već predat kurirskoj službi.

Da li sam uspešno obavio porudžbinu?

Nakon obavljene porudžbine na sajtu, stići će Vam poruka na naznačenu mail adresu o svim detaljima isporuke, to je potvrda da je proizvod uspešno poručen, a zatim i poslat. Na društvenim mrežama validan je naš odgovor o porudžbini sa brojem paketa.

Šta je potrebno od podataka prilikom poručivanja?

Od podataka potrebni su nam Vaše ime i prezime, ulica i broj, mesto, kontakt telefon i email adresa.

Pogrešno sam uneo neki od podataka prilikom poručivanja, šta da radim?

Pre poručivanja detaljno proverite unete podatke, posebno kontakt telefon. Porudžbina može kasniti ukoliko kontakt telefon nije ispravan i verovatno neće biti dostavljena dok nam kurirska služba ne javi da telefon nije u funkciji. Ukoliko sami primetite grešku pišite nam u najkraćem mogućem roku putem društvenih mreža ili mail adrese: podrska@lollipopbaby.rs kako bismo ispravne podatke prosledili kurirskoj službi.

Da li isporučujete u druge zemlje?

Dostava van granica Republike Srbije trenutno nije moguća. U ovom trenutku ne isporučujemo ni na teritoriju Kosova i Metohije. Kada dođe do promena, obavestićemo sve vas putem email adrese, društvenih mreža i obaveštenja na sajtu.

Da li su slike verodostojne?

Sve slike su verodostojne. Proizvode slikamo sami, uživo. Budite sigurni da dobijate ono što ste i poručili.  Boje proizvoda mogu varirati minimalno, zbog same fotografije i osvetljenosti.