Prikaz 1–12 od 34 rezultata

Kape za bebe

Kape za bebe stoje kao neophodna stavka već prilikom prve kupovine! Imaju svoju svrhu tokom cele godine, bilo za boravak van kuće ili grejanje glavice nakon kupanja. Pamučne kapice tu su za ovu, drugu upotrebu i za prelazni period. Zimi biramo toplije modele, dok leti na red dolaze šeširi i kačketići. Za svako godišnje doba, kapice su jako važan aksesoar.

Pamučne kape za bebe nalaze se već u prvim setovima za izlazak iz porodilišta, ali i u mnogim kompletićima koje kupujemo ili dobijamo! To nikako nije slučajno i postoji mnogo namena ovih kapica. Prva namena je boravak van kuće, na otvorenom, u prelaznom periodu i malkice hladnijim danima. Kapica tada štiti uši i glavu od hladnoće i vetra. Druga namena je grejanje glavice, nakon kupke. Kod ovog proizvoda važno je da biramo 100% pamuk, posebno kada je u pitanju novorođenče ili beba sa osetljivijom kožom. Dakle, pamučna kapica je vrlo koristan komad, nevezano za sezonu za koju je kupujemo.

Šeširići i kačketići za bebe dolaze na red već u proleće, čim nas obasjaju prvi sunčevi zraci. Ne moramo govoriti koliko su važne tokom svih toplijih dana, za zaštitu očiju, lica i glavice od Sunca. Bebina koža je izuzetno nežna i osetljiva, tako da je bitno da je pravilno zaštitimo. Kod odabira je važno da iznutra bude 100% pamuk i preporučljivo, da biramo lagane modele (bez tvrdih delova). Takođe, svetlije boje reflektuju i manje privlače sunčeve zrake, tako da je pametnije birati šeširiće i kapice u nežnijim nijansama.

Zimske, vunene i končane bebi kapice, dolaze nam na red krajem jeseni, a početkom zime. Pored toga što su sigurno jedan od najslađih komada, posebno kada ih vidimo na bebi, one su izuzetno važne u hladnijem periodu. Naravno tu su da greju glavicu i čuvaju uši od hladnoće i vetra. Pritom, sjajno se uklapaju uz skafandere i zimske zeke. Iako deluje da se koriste kratko, zapravo su u upotrebi sve do marta, a možda i aprila.

Sa kupovinom kapica ne možeš pogrešiti, bilo da si roditelj i kupuješ svojoj bebi, ili ih biraš kao poklon.