Naše prodajno iskustvo stičemo od 2016. godine kada smo otvorili butik dečije garderobe u Beogradu. Vremenom i sticajem okolnosti rešili smo da se usresredimo na bebi asortiman i online prodaju i tako je nastala naša Instagram zajednica, koja danas broji preko 50.000 ljudi. Stranica Lollipop Baby nastala je 2018. godine, kao zamisao da kvalitetnu i pristupačnu garderobu možete pregledati i poručiti online na Vašu adresu – brzo, jednostavno i sigurno!

 

Znamo da mame nemaju toliko vremena i mogućnosti za pretraživanje komada po prodavnicama i zato smo tu da vam omogućimo  kupovinu iz “fotelje” koju možete obaviti u bilo koje doba dana i noći – čim ugrabite malo slobodnog vremena! Porudžbine šaljemo istog ili narednog radnog dana tako da ceo proces kupovine, od izbora proizvoda pa do preuzimanja pošiljke, možete izvršiti veoma brzo.

 

Naš korisnički servis je dostupan svim danima i  trudimo se da na sva pitanja odgovorimo u najkraćem  mogućem roku kako biste porudžbinu izvršili lako, uz obostrano zadovoljstvo. Slike su verodostojne, slikane uživo i trudimo se da svaki proizvod opišemo tako da informacije budu jasne i lako dostupne, kako bi kupovina bila što jednostavnija.

 

Pored pristupačnih cena, KVALITET proizvoda nam je na prvom mestu! Dokaz za to su mnogobrojni  zadovoljni kupci koji nam se stalno vraćaju. Tu su i utisci i najslađe slike koje neprestano delite sa nama i koje su naš najveći pokretač u ovom poslu. Neke od najslađih slika i utisaka uvek možete pregledati na našem Instagram profilu u sačuvanim objavama, verujemo da će svakom od Vas ulepšati dan, baš kao što su i nama. ♡