Tabela veličina

Okvirna tabela veličina

Smernice za odabir odgovarajuće veličine, nalaze se baš u ovoj tabeli! Najsigurnije je uzeti u obzir visinu i težinu bebe. Kod uzrasta često dolazi do odstupanja, jer se svako dete razvija svojim tempom.

Kalupi proizvođača

Važna informacija prilikom kupovine garderobe, bilo fizički ili online, je da kalupi vrlo često umeju da se razlikuju. To zavisi od proizvođača pa čak i od pojedinačnog modela.

Iz tog razloga, uvek u opisu proizvoda naznačimo ukoliko dolazi do odstupanja, tj. ukoliko je kalup veći ili manji. Važno je da čitaš i takve naznake priliom kupovine.

Kupuješ za poklon?

Ako kupuješ našu garderobicu na poklon i ne znaš visinu i težinu bebe, kao ni veličinu koju trenutno nosi, onda se vodi trenutnim uzrastom. Uzmi u obzir uzrast bebe i raspon kom trenutno pripada u tabeli, i odaberi narednu veličinu!  

U slučaju da želiš poklon za novorođenče i za babine, savet je da to bude veličina 62 (0-3 meseca).

Naravno, sa većim veličinama koje će beba moći kasnije da nosi, nema greške, pa ni to nije pogrešan izbor. U tom slučaju važno je samo pratiti godišnje doba, ako je u pitanju sezonski komad. Za pomoć prilikom odabira, slobodno nas kontaktiraj.