Prikaz 1–12 od 32 rezultata

Jakne i kaputići

Zimske, jesenje ili prolećne jakne, ali i kaputići za moderne odevne kombinacije, definitivno su neizostavan sezonski komad. Pored neodoljivog dizajna, pažljivo smo birali kvalitetne komade kojima ćeš se sigurno oduševiti. Bila to vunena džemper jaknica, kaputić ili zimska jakna, podjednako je važno da bude udobna za nošenje i da se praktično oblači.

Kakvu bebi jaknu da odaberem za zimu?

Kada su u pitanju najhladniji dani, važno je da biramo deble jakne koje imaju punjenje. Jedan od najboljih modela su nepromočive jakne, koje su spolja šuškave, u središnjem sloju imaju silikonska vlakna, a iznutra mekanu toplu postavu. One su sjajne za zimovanje, igre na snegu i najniže temperature.

Vunene jaknice za bebe

Pored šuškavih jaknica, kaputića, bundica i zimskih modela, uvek omiljene su vunene jaknice sa mekanom toplom postavom. One su namenjene za prelazni period i blagu zimu. Zapravo, mogu se nositi tokom svih hladnijih dana koji nisu snežni i vrlo hladni. Pored upečatljivog dizajna, odlikuje ih najveća moguća udobnost, jer se rastežu i oblikuju prema bebinom telu. Lako ih možeš uklopiti uz knit ili vuneni kompletić. Uz to, možeš ih birati i kao poklon, ako želiš da obraduješ i oduševiš mamu čijoj bebi je namenjena.