Prikaz 1–12 od 462 rezultata

Odeća za bebe

Odeća za bebe i odabir potrebnih komada, nekim mamama ume biti pravo opuštanje i uživanje u preslatkim malim stvarčicama, dok drugim predstavlja enigmu, a nekada izaziva i stres. Svi znamo koliko je bebina koža nežna pa i koliko je važno da biramo prave materijale. Mi smo da ti pružimo kvalitetne i mekane komade neodoljivog dizajna, ali i pomoć u odabiru veličine. Tako je, kao i kod garderobe za odrasle, i bebi komadi umeju imati odstupanja u kalupu, ali to nije nikakav razlog za brigu. Ceo Lollipop Baby asortiman je premeren, sa naznakom odstupanja kalupa na pojedinačnom proizvodu, ukoliko ga ima.

Na šta treba da obratim pažnju kod odabira odeće za bebe?

Pored važnosti odabira materijala, o kojima smo pričali u tekstu iznad, važno je da komadi imaju praktičan sistem oblačenja. Ovo posebno olakšava mamama prvorotkama, i znatno smanjuje stres prilikom presvlačenja, makar u početku. Neki od komada koji se najlakše oblače su: benkica kao gornji deo koji se preklapa i ne navlači preko glavice, bodić na raskopčavanje koji radi po istom principu, donji deo sa stopicama kada želimo da izbegnemo dodatan korak obuvanja čarapica i zeka na raskopčavanje koji je iz jednog dela, a takođe se ne navlači preko glavice. Zeka ili tzv. štramplica obuhvata oblačenje i gornjeg i donjeg dela, u jednom!

Kako da znam da sam odabrala pravu veličinu za bebu?

Pored toga što postoji okvirna tabela veličina koja se vodi uzrastom bebe, jedini siguran način odabira je uzimanje visine i kilaže u obzir. Svaka beba ima svoj tempo rasta i razvoja pa kod uzrasta često ume doći do odstupanja, ali su zato visina i kilaža garancija za pravilan odabir. Tačno je da postoji dosta odstupanja u kalupu garderobice, ali u našoj online prodavnici uvek postoji naznaka ukoliko je to slučaj. Zato obavezno baci pogled na opis proizvoda, pre kupovine. Sve u svemu, do odabira prave veličine možeš doći u tri koraka: proverom kalupa pojedinačnog proizvoda, visinom i kilažom bebe.