Vaša porudžbina je potpuno sigurna!
Mi cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima pažljivo brinemo.

Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa nama.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili vašu porudžbinu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.
Obavezujemo se da ćemo vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bismo Vam dali pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Obavezujemo se da nećemo prodati podatke koje posedujemo trećim licima. Zaposleni u našoj Internet prodavnici su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Kolačići (eng. cookies)

Naša Internet prodavnica koristi „kolačice“ da vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta vašim potrebama.
Kolačići su sitne datoteke koje su preuzete na Vaš računar, kako bi poboljšali Vaše iskustvo. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus vašem računaru.
Kolačići su jedinstveno dodeljeni vama, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će vam uštedeti vreme. Možete onemogućiti upotrebu kolačića (pogledajte pomoć u Vašem pretraživaču), ali imajte u vidu da će to uticati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web stranica koje posećujete.

Želimo Vam uspešnu kupovinu!