Prikaz 1–12 od 36 rezultata

Haljinice i suknjice

Haljinice i suknjice za bebe devojčice predstavljaju jedan od odevnih komada sa kojima ne možeš pogrešiti, bilo da ih uzimaš kao mama ili ih biraš za poklon. Neizostavne su u periodu krštenja, prvog ili drugog rođendana i svih svečanosti na kojima prisustvuju naše najmlađe princeze. Pored toga, tu su i svedenije pamučne haljinice, koje su sjajne za svaki dan, a posebno u letnjem periodu. Ne smemo izostaviti ni činjenicu da su one uvek deo najslađih bebinih fotografija, bilo to organizovano fotkanje u studiju ili u kućnoj režiji.

Kako da odaberem materijal bebine haljinice?

Ono što treba da imaš u vidu kod odabira je da do bebine kože bude pamuk! Haljinice za svaki dan su uglavnom cele od 100% pamuka, bez previše slojeva. Takvi modeli su izuzetno udobni za bebu.

Svečane bebi haljine uglavnom imaju dodatke od čipke i tila, kako bi izgledale bujnije i elegantnije. Til i čipka nisu pamuk, ali nam to svakako nije važno kada se iznutra nalazi pamučna postava. Ovakvi modeli kreirani su da beba u njima provede nekoliko sati, ali svakako treba staviti akcenat na unutrašnjost.

Sve haljinice iz naše ponude, prave se prema bebinim potrebama i prilici kojoj su namenjene, tako da u većini slučajeva čak i svaki svečani model ima krug pamuka do kože.

Kakvu haljinicu da odaberem za izlazak iz porodilišta?

Novorođene bebe imaju posebno osetljivu kožu i posle samog rođenja jedino je važno odabrati udobne komade koji se lako oblače i koji su isključivo od 100% pamuka! Iz tog razloga, većina proizvođača ne pravi svečane modele sa čipkom i tilom, u veličinama za novorođenče. Ukoliko želiš da izvedeš bebu iz bolnice baš u tome, preporučujemo ti ili haljinice od pamučne trikotaže ili klasične pamučne modele.

Kako da odaberem veličinu haljinice za poklon?

Ako poručuješ poklon za bebu i znaš samo uzrast, treba da pratiš dve stvari – tabelu veličina i sezonu za koju kupuješ. Što se tiče tabele, pogledaj opseg uzrasta kom beba trenutno pripada i odaberi narednu veličinu (onu koja se u tabeli nalazi ispod te)! Svako dete se razvija svojim tempom pa vrlo često može doći do odstupanja kada je samo uzrast uzet u obzir. Zato je sigurnije uzeti bar jedan broj veći. Pritom, roditelji uglavnom vole da dobiju stvarčice za budući period.

Kada je u pitanju sezona, prati da li je komad za leto, zimu ili prelazni period, i sa koliko meseci planiraš da beba nosi poklon koji joj je namenjen.

Pre odabira obavezno pročitaj kratak opis artikla koji poručuješ. Kao kod svakog komada garderobe, postoji mogućnost odstupanja u kalupu (da je model veći ili manji od regularnog), ali je to uvek naznačeno na našem sajtu.