Prikaz 1–12 od 64 rezultata

Bodići

Bodići za bebe sigurno su jedan od top 3 najvažnije stavke na spisku prve kupovine, ali naravno neizostavni su i kasnije! Veoma su praktični iz razloga što se kopčaju između nogica, pa uvek lako možemo zameniti pelenu, bez da ih potpuno skidamo. Pritom, nema izvlačenja iz donjeg dela i bebina leđa su uvek ušuškana. Postoje različiti modeli bodića: klasični sa dodatnim kopčanjem oko vrata ili sa mogućnošću „proširenja“ oko vrata, radi lakšeg oblačenja, zatim omiljeni bodići na preklop, a tu su i atlet bodići, bodići na kratak ili dug rukav. Svaki od ovih modela vrlo je primenljiv, praktičan i nosiv tokom svih sezona.

Pamučni bodići za bebe

Bodići za bebe od 100% pamuka, sigurno su komad koji ćeš najviše koristiti, posebno u letnjem periodu. Tokom toplih dana, jedino što nam je potrebno je bodi. Možemo birati modele od rupičastog, ili tanjeg pamuka, ili prosto klasične modele na kratak rukav. Tu su i atlet bodići koji su primenjivi tokom svih sezona, da li kao samostalni gornji deo, ili kao potkošulja u hladnijim danima. Svakako, prva i glavna stavka u obabiru je materijal.

Atlet bodići za bebe

Atlet bodić možemo koristiti tokom leta, proleća, jeseni i zime! Leti nam naravno ništa pored ovog komada nije potrebno, dok u hladnijim danima on služi kao podmajica. Vrlo je praktičan ispod duksića, džempera, a i zimi kada bebu oblačimo u više slojeva.

Kako izgledaju bodići na preklop?

Pored toga što se, kako im ime kaže, preklapaju – ovi bodići se kopčaju na drikere celom dužinom + između nogica. To nam znatno olakšava skidanje i oblačenje, jer ga ne moramo navlačiti preko glavice. Ovo je posebno korisno za bebe koje baš i ne vole proces presvlačenja! Takođe, preporuka za bodiće na preklop ide mamama prvorotkama, ali i tatama koji se još nisu uhodali u ovu rutinu.

Dakle, kod odabira bodića, važan nam je materijal, model samog bodića, i sistem oblačenja!