Prikaz 1–12 od 96 rezultata

Pokloni za bebe

Najlepši povod poklanjanja su definitivno pokloni za bebe. Bilo da su u pitanju babine, krštenje, rođendan ili prosto darovanje bez povoda, vrlo često smo u nedoumici šta odabrati. Kada je u pitanju garderobica, uvek preporučujemo odabir veličina za 1 ili 2 stupnja većih od one koja prema uzrastu trenutno odgovara bebi. Razlog tome su prvenstveno odstupanja do kojih dolazi, jer se apsolutno svaka beba razvija svojim tempom i ne mora da znači da će joj veličina određena samo prema uzrastu, zapravo odgovarati. Drugi razlog je količina garderobice koju roditelji uglavnom dobijaju, posebno za babine, i koju beba ne stigne da iznosi. Uvek je pametnije birati malo veće veličine i komade za narednu sezonu.

Kako da odaberem veličinu kada znam samo uzrast?

Kao što smo rekli iznad, uvek je bolje da biraš jednu ili dve veličine koje su veće od one koja bebi trenutno, prema uzrastu, odgovara. Svaka veličina ima okvirni uzrast kom odgovara pa ćeš se tu lako snaći. Takođe je važno da znaš da kalupi proizvođaća umeju da se razlikuju, pa je uvek bolje da ideš na sigurnu opciju koju će beba moći da nosi u narednom periodu. Sigurni smo da 90% mama deli mišljenje da je uvek bolje dobiti garderobicu za naredni period, nego onu koja je knap ili mala.

Šta je najbolje da biram kao poklon za bebu?

Najčešći odabir poklona je uglavnom garderobica, ali ako želiš malo drugačiji poklon, uvek se možeš opredeliti i za korisne aksesoare ili sitne komade opreme. Dosta njih zapravo dolazi upakovano u kutiju pa pored praktične strane za bebu, i tvoj posao je olakšan. Neki od zanimljivih komada mogu biti: gimnastika za bebu, različite glodalice, posudice za hranjenje, čaše koje će beba sigurno koristiti ili skup više sitnijih proizvoda koji su karakteristični i potrebni za određeni period odrastanja.