• Ukoliko ste utvrdili da veličina artikla ne odgovara ili iz drugog razloga želite zamenu, molimo Vas da nas kontaktirate putem društvenih mreža ili nam pošaljete mejl na adresu: reklamacije@lollipopbaby.rs.
  • Neophodno je da roba bude u originalnom stanju, sa ambalažom, etiketama i ofingerima (ukoliko su u pakovanju). Neophodno je da roba bude nekorišćena i neoprana! Kupac ima pravo na reklamaciju u roku od 14 dana od dana prijema paketa. Nakon prijema i provere robe koju ste nam poslali u zamenu, javljamo Vam se u vezi odabira zamenskog proizvoda i isti šaljemo u najkraćem mogućem roku.
  • Prilikom zamene, trošak poštarine u oba pravca snosi kupac. Do odstupanja dolazi samo u slučaju naše greške tj. slanja pogrešnog ili neispravnog artikla, kao i pogrešne veličine – u tom slučaju trošak obe poštarine snosimo mi.
  •   Rok od 14 dana podrazumeva da proizvod u ovom roku bude primljen sa naše strane na zamenu, tj. poslat od strane kupca na vreme. Nakon isteka roka od 14 dana, zamena više nije moguća.

NAPOMENA: Poručivanjem sa našeg sajta, saglasni ste sa uslovima zamene artikla.