Važne informacije

Ukoliko ste utvrdili da veličina artikla ne odgovara ili iz drugog razloga želite zamenu, molimo Vas da nas kontaktirate putem društvenih mreža ili nam pošaljete mejl na adresu: podrska@lollipopbaby.rs.

Neophodno je da roba bude u originalnom stanju, sa ambalažom, etiketama i ofingerima (ukoliko su u pakovanju). Takođe, da bude nekorišćena i neoprana! Za proizvode koji imaju originalne kutije proizvođača, važno je da ih ne cepate i proizvode vratite nazad u njima.

Rok za zamenu artikala

Kupac ima pravo na zamenu u roku od 14 dana od dana prijema paketa. Nakon što nam se javite, potrudićemo se da organizujemo kurira za preuzimanje proizvoda, u najkraćem mogućem roku. Važno je da proizvod koji šaljete bude poslat kurirskom službom sa kojom mi imamo saradnju, radi najefikasnije dostave.

Nakon prijema i provere robe koju ste nam poslali u zamenu, javljamo Vam se u vezi odabira zamenskog proizvoda i isti šaljemo u najkraćem mogućem roku.

 Rok od 14 dana podrazumeva da proizvod u ovom roku bude primljen sa naše strane na zamenu, tj. poslat od strane kupca na vreme. Nakon isteka roka od 14 dana, zamena više nije moguća.

Poštarina prilikom zamene

Prilikom zamene, trošak poštarine u oba pravca snosi kupac. Do odstupanja dolazi samo u slučaju naše greške tj. slanja pogrešnog ili neispravnog artikla, kao i pogrešne veličine – u tom slučaju trošak obe poštarine snosimo mi!

NAPOMENA: Poručivanjem sa našeg sajta, saglasni ste sa uslovima zamene artikla.