Putni grejač za flašice Tommee Tippee

3.290,00 rsd

Šifra proizvoda: 98TTTB

Praktični i inovativni proizvod koji će ti sigurno olakšati svaki boravak van kuće, a bebi omogućiti uvek toplo mleko ili hranu. Putni grejač sadrži: termos bocu od nerđajućeg čelika (500ml) i plastičnu posudu.

Pre izlaska iz kuće, potrebno je da u termos bocu sipaš vruću ključalu vodu i dobro zatvoriš poklopac. Kada želiš da ugreješ bebin obrok, treba samo da klikneš dugme na poklopcu i tako uliješ vruću vodu u plastičnu posudu koja dolazi uz termos. U plastičnu posudu prethodno ubaciš flašicu ili teglicu koju želiš da zagreješ, i držiš je u vrućoj vodi toliko da se sadržaj ugreje. Pažljivo je izvučeš iz plastične posude i na unutrašnjem delu ruke proveriš da li je temperatura mleka ili hrane, bezbedna za bebu. To je sve!

Termos se pre upotrebe otvori klikom na dugme na poklopcu, a nakon upotrebe zatvori istim postupkom. Tako ulazi minimalna količina vazduha, dok je vruća voda unutra, i ona drži temperaturu od 6-10h!

Termos boca je namenjena za vodu i nije pogodno u nju sipati mleko, gazirana pića ili neki drugi oblik tečnosti, zbog sprečavanja nakupljanja bakterija i dugotrajnosti proizvoda.

Dodaj još 6.990,00 rsd u korpu i ostvari besplatnu dostavu!

Na zalihama

Na zalihama

0 Ljudi gleda ovaj proizvod!
  • Sigurna kupovina
  • Kurirska dostava

1-5 dana

  • Mogućnost zamene i povrata

do 14 dana

Detaljniji opis proizvoda

Putni grejač za flašice i hranu

Tommee Tippee putni grejač za flašice i hranu je inovativni proizvod koji će ti sigurno olakšati svaki duži boravak van kuće!
Ovaj grejač sadrži termos od nerđajućeg čelika (zapremine 500ml) i plastičnu posudu koja je otporna na toplotu.

Funkcioniše tako što se u termos sipa vruća ključala voda, pre izlaska iz kuće. Ona će držati temperaturu narednih 6-10h!
Kada dođe vreme da zagrejemo flašicu ili neku teglicu sa hranom, potrebno je da ih ubacimo u plastičnu posudu koja dolazi uz termos bocu.

Nakon toga samo kliknemo dugme na poklopcu termosa. Tada je on otvoren, i iz njega možemo sipati vruću vodu u plastičnu posudu, u koju smo prethodno stavili bebinu flašicu ili teglicu sa hranom.

Flašicu ili hranu ostavljamo u vrućoj vodi onoliko koliko joj je potrebno da se zagreje, a nakon toga pažljivo izvlačimo iz plastične posude.
Pre davanja flašice ili hrane bebi, obavezno je proveriti temperaturu na unutrašnjosti ruke, gde je koža osetljivija.

Nakon upotrebe, obavezno je zatvoriti termos ponovnim klikom na dugme na poklopcu. Kada smo sigurni da je dobro zavrnut i zatvoren, možemo odložiti termos sa vrućom vodom, do naredne upotrebe.

Flašicu u pauzama između hranjenja, možemo ostaviti u poklopcu sa toplom vodom, kako bi se održavala temperatura.

Termos ima vakum poklopac koji se može odvrnuti, ali nakon sipanja vruće vode, on se otvara i zatvara samo klikom na dugme na vrhu poklopca! Tako je termos minimalno otvoren i voda duže drži temperaturu, nego kada se poklopac skroz odvrne.

Nerđajući čelik nije periv u mašini za sudove, već samo ručno! Plastičnu posudu možeš prati na oba načina.
Zbog dugotrajnosti proizvoda i sprečavanja prikupljanja bakterija, u termos bocu nije pogodno sipati mleko, gazirana pića ili neki drugi oblik tečnog sadržaja, osim vode.

Uz ovaj grejač za flašice i hranu, beba će uvek imati toplo mleko i hranu, bilo gde van kuće!

 

Specifikacija

Zapremina

500ml

Dimenzije

Visina proizvoda: 17cm , Prečnik plastične posude: 9 , 5cm

Pol

Dečaci , Devojčice , Unisex

Boja

Siva

Proizvođač

Tommee Tippee

Zemlja porekla

Kina

Materijal

Polipropilen, nerđajući čelik, ABS, PPA i silikon

ZAMENA
Sve proizvode moguće je zameniti u roku od 14 dana od dana prijema paketa. Uslove i važne informacije o zameni pročitajte ovde.

REKLAMACIJE 
Svaki proizvod moguće je reklamirati (vratiti), u roku od 14 dana od dana prijema paketa. U tom slučaju vraćate nam proizvod, a mi Vama novac. Uslove i važne informacije o reklamaciji pročitajte ovde.

Trošak poštarine
Prilikom zamene i reklamacije snosi kupac. Do odstupanja dolazi samo u slučaju naše greške. Ukoliko je dostavljen pogrešan ili neispravan proizvod, zamenićemo ga ili vratiti u najkraćem roku, o našem trošku!

Recenzije kupaca

0 reviews
0
0
0
0
0

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Putni grejač za flašice Tommee Tippee“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *