Silikonska portikla sa džepom Jungle

660,00 rsd

Šifra proizvoda: 28SILJNG

Za sve mame koje se susreću sa prolivanjem vode, soka ili razbacivanjem hrane po stolici i podu, silikonska portikla sa džepom je spas! Džep prikuplja tečnost ili komadiće obroka koji bi bili rasuti na hranilici i oko nje. Pritom je nakon upotrebe možemo samo isprati pod vodom ili obrisati mokrom krpom, i za minut je potpuno čista. Vrlo praktična za period učenja samostalnom hranjenju, rukicama ili priborom.

  • Nepromočiva portikla
  • Sa sistemom lakog kačenja!
  • I džepom za hvatanje hvatanje hrane
Dodaj još 6.990,00 rsd u korpu i ostvari besplatnu dostavu!
0 Ljudi gleda ovaj proizvod!
  • Sigurna kupovina
  • Kurirska dostava

1-5 dana

  • Mogućnost zamene i povrata

do 14 dana

Detaljniji opis proizvoda

Nepromočiva portikla za bebe

Silikonska Jungle portikla za bebe, sa džepom za hvatanje hrane, je pravi spas za sve mame koje se bore sa kvašenjem, flekama i razbacivanjem obroka.
U šarenim primamljivim dezenima koje deca obožavaju.

Za svaki put kada dete samostalno pije iz čaše pa se polije vodom, džep na portikli je spas. On hvata tečnost koja bi bila prolivena po garderobici.
Takođe hvata i sve komadiće hrane koji ispadaju po hranilici i podu. Uz njega imamo manju količinu rasutog obroka.

Portikla je potpuno savitljiva i ne smeta bebi, a pritom se lako kači oko vrata.
Velika prednost je i samo čišćenje. Nakon upotrebe možemo je samo isprati pod vodom ili prebrisati mokrom krpom, i ona je za minut potpuno čista.

Zahvaljujući svim ovim prednostima, silikonska portikla sa džepom za hvatanje hrane je savršen proizvod za sve roditelje koji traže praktičan, siguran i jednostavan način za hranjenje svog deteta.

Specifikacija

Dezen

Pčelica (1) , Tigar (2) , Sova (3) , Žirafica (4) , Pink kravica (5) , Slonić (6) , Majmunče (7) , Rakun (8) , Žabica (9) , Zebra (10)

Uzrast

6+ meseci

Kategorija

Portikle za bebe

Pol

Dečaci , Devojčice , Unisex

Proizvođač

Jungle

Zemlja porekla

Kina

Sastav

Silikon

ZAMENA
Sve proizvode moguće je zameniti u roku od 14 dana od dana prijema paketa. Uslove i važne informacije o zameni pročitajte ovde.

REKLAMACIJE 
Svaki proizvod moguće je reklamirati (vratiti), u roku od 14 dana od dana prijema paketa. U tom slučaju vraćate nam proizvod, a mi Vama novac. Uslove i važne informacije o reklamaciji pročitajte ovde.

Trošak poštarine
Prilikom zamene i reklamacije snosi kupac. Do odstupanja dolazi samo u slučaju naše greške. Ukoliko je dostavljen pogrešan ili neispravan proizvod, zamenićemo ga ili vratiti u najkraćem roku, o našem trošku!

Recenzije kupaca

0 reviews
0
0
0
0
0

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Silikonska portikla sa džepom Jungle“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *