Gde se roba isporučuje?

Porudžbine isporučujemo na teritoriji Srbije, za sva mesta u kojima je moguća dostava i naplata od strane kurirske službe Aks Express.

Rok isporuke

Sve porudžbine šaljemo isti ili naredni radni dan (bez subote i nedelje). Rok isporuke je 1-5 radnih dana, od dana slanja porudžbine. Sela i manja mesta uglavnom imaju dostavu organizovanu jednim ili dva dana u nedelji. Imajte u vidu da je u tom slučaju rok isporuke duži nego za gradove i veća mesta.

Preuzimanje pošiljke

Isporuka se vrši na adresu naznačenu prilikom kupovine. Molimo Vas da obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Praksa kurira je da pre isporuke pozove na naznačeni kontakt telefon i nakon dogovora sa Vama, dođe na adresu isporuke. U obavezi je da isporuku pokuša dva puta, u slučaju da prvi put niste bili na adresi ili se niste javili na poziv.

Prilikom preuzimanja, neophodno je da proverite ispravnost pošiljke. Ukoliko spolja (na kurirskoj kesi ili kutiji) postoje vidna oštećenja i sumnjate da je i proizvod možda oštećen, molimo Vas da odbijete pošiljku i odmah nas obavestite.

Na dan isporuke pripremite iznos za plaćanje u dinarskoj protivvrednosti. Za sve nedoumice u vezi dostave, budite slobodni da nas kontaktirate.  Potrudićemo se da rešimo sve u najkraćem mogućem roku!

Cena isporuke

Za iznos preko 6,000 RSD, poštarina je besplatna. Za porudžbine manje od navedenog iznosa, cena isporuke iznosi 350 din.