Termofor sovica - plava
Нема на залихама

Termofor sovica – plava

Termofor je ispunjen šupljim košticama višnje koje zadržavaju toplotu i 100% su prirodne, bez hemikalija i prirodno bojene.
Pomažu u smanjenju grčeva kod bebe i nežno greju.
Proizvod se može održavati ručnim pranjem mlakom vodom.

950,00 RSD

Нема на залихама

Kategorije: , Ознаке: ,

Termofor sovica – plava.
Šuplje koštice višnje su karakteristične po zadržavanju toplote. Pored toga što greju bebin stomak, takođe ga i blago masiraju i tako olakšavaju grčeve kod bebe.

Termofor sovica – plava – UPOTREBA:
Iz unutrašnjeg dela termofora (sovice) izvaditi platnenu vrećicu sa košticama. Vrećicu zagrejati na 450w 1 minut u mikrotalasnoj ili na 120 stepeni 15 minuta u (prethodno zagrejanoj) rerni. Preporučujemo da u rernu ili mikrotalasnu prilikom zagrevanja pored ubacite i određenu posudu sa vodom koja će pomoći u rehidriranju koštica.


Nakon zagrevanja vratiti platnenu kesu sa košticama u središnji deo termofora (u džepić koji se zatvara na rajsferšlus). Postaviti termofor sovicu na bebin stomačić (preko odeće i bar 1 ili 2 sloja neke tkanine ili pelene). Pre upotrebe budite sigurni da termofor nije suviše zagrejan. Ne postavljati direktno na bebin stomak! Obavezno postaviti jedan ili dva sloja tkanine (npr. pelene)  između bebine kože i samog termofora.

Termofor sovica – plava – UPOZORENJE!
Što se tiče zagrevanja proizvoda u rerni:
Ukoliko je pozicioniran previše blizu grejača, može biti izložen veoma visokim temperaturama. U tom slučaju može požuteti ili čak pocrneti. Iz ovog razloga, naš je predlog, da stavite proizvod na dno rerne i uključite samo gornji grejač.

Što se tiče zagrevanja u mikrotalasnoj:
Mikrotalasne pećnice koje nisu dobro temperaturno prilagođene, mogu spaliti proizvod pošto bi on mogao biti izložen pregrejavanju.
Obavezno obratiti pažnju na vreme i temperaturu (jačinu) zagrevanja platnene vrećice sa košticama!
Preterano držanje proizvoda u mikrotalasnoj pećnici ili rerni može dovesti do oštećenja koštica tj. gubljenja njihovog svojstva!

*Pre ponovnog korišćenja (zagrevanja), ostavite platnenu vrećicu sa košticama da se potpuno ohladi!

Termofor pojas BabyJem – beli
https://www.instagram.com/lollipopbaby.rs/

Pol