Termofor pojas "Maca"
Termofor pojas "Maca"
Termofor pojas "Maca"
Termofor pojas "Maca"
Termofor pojas "Maca"
Nema na zalihama

Termofor pojas „Maca“

Termofor je ispunjen šupljim košticama višnje koje zadržavaju toplotu i 100% su prirodne, bez hemikalija i prirodno bojene.
Pomaže u ublažavanju nelagode izazvane grčevima kod bebe tako što nežno greje i blago masira stomačić.
Brzo se zagreva i nakon hlađenja može se koristiti iznova i iznova! Čičak traka osigurava da termofor pojas uvek bude na stomačiću, bez obzira na koju stranu se beba okrene.

1.200,00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 29TRMSEVI-maca Kategorije: ,

Grčevi kod beba, kako ih ublažiti?

Termofor pojas „Maca“. U sivoj boji. Brzo i efikasno ublažava nelagodu izazvanu grčevima kod bebe. Ispunjem šupljim košticama višnje.

Šuplje koštice višnje su karakteristične po zadržavanju toplote. Pored toga što greju bebin stomak, takođe ga i blago masiraju i tako ublažavaju grčeve, na prirodan način.

UPOTREBA:
Iz unutrašnjeg dela pojasa izvaditi platnenu vrećicu sa košticama. Vrećicu zagrejati na 450w 1 minut u mikrotalasnoj ili na 120 stepeni 15 minuta u (prethodno zagrejanoj) rerni.


Nakon zagrevanja vratiti platnenu kesu sa košticama u središnji deo termofora (u džepić koji se lepi na čičak). Postaviti pojas oko bebinog stomačića. Pre upotrebe budite sigurni da pojas nije suviše zagrejan. Ne postavljati termofor direktno na bebin stomak! Obavezno postaviti jedan ili dva sloja tkanine (npr. pelene)  između bebine kože i samog termofor pojasa.

Veličina se može podesiti pomoću čičak trake. Ona omogućava da beba može da se okrene ili da leži na stranu, a da pritom pojas ostane pričvršćen i da ne spadne.

UPOZORENJE
Što se tiče zagrevanja proizvoda u rerni:
Ukoliko je pozicioniran previše blizu grejača, može biti izložen veoma visokim temperaturama. U tom slučaju može požuteti ili čak pocrneti. Iz ovog razloga, naš je predlog, da stavite proizvod na dno rerne i uključite samo gornji grejač.

Što se tiče zagrevanja u mikrotalasnoj:
Mikrotalasne pećnice koje nisu dobro temperaturno prilagođene, mogu spaliti proizvod pošto bi on mogao biti izložen pregrejavanju.
Obavezno obratiti pažnju na vreme i temperaturu (jačinu) zagrevanja platnene vrećice sa košticama!
Preterano držanje proizvoda u mikrotalasnoj pećnici ili rerni može dovesti do oštećenja koštica tj. gubljenja njihovog svojstva!

*Pre ponovne upotrebe (zagrevanja), ostaviti vrećicu sa košticama da se potpuno ohladi!

U kutiji nalazi se i uputstvo za upotrebu!

Više o grčevima, možete pročitati na našem Blog Post-u.

 

Uzrast

0-4 meseca

Pol

, ,

Sastav

80% pamuk 20% PES

Kategorija

Termofori za bebe

Proizvođač

Sevi Bebe

Zemlja porekla

Turska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Termofor pojas „Maca““

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *